Vanaf 2016 adviseren wij de technologie-onderneming Zepcam BV, zowel inzake een overbruggingsfinanciering als meerdere aandelenemissies. 

Zepcam

Zepcam, gevestigd in Zaltbommel, ontwikkelt en verkoopt draagbare en mobiele videoapparatuur bestemd voor professioneel gebruik in de veiligheidsbranche (publiek en priv) en industrie (inspectie en onderhoud).
 
De onderneming heeft twee soorten bodycams ontwikkeld. Met de ‘record-only’ bodycam kunnen beeld- en geluidsopnames worden gemaakt van (gewelds)incidenten die later voor opsporing en bewijsvoering worden gebruikt. Inmiddels wordt de ‘record-only’ bodycam ook als marketinginstrument toegepast.
 
De ‘live-streaming’ bodycam biedt de mogelijkheid om met mensen in het veld ‘live’ mee te kijken en te luisteren. Dit model wordt door talrijke politiekorpsen gebruikt bij actuele geweldsincidenten en veiligheidsoperaties. In de komende vijf jaar wordt in de publieke veiligheidssector een sterke groei van zowel de ‘record-only’ als de ‘live-streaming’ bodycam voorzien.
 
Zepcam heeft inmiddels in 40 landen meer dan 350 klanten, waaronder politiekorpsen in Nederland en vele andere landen in Europa, Azië en Midden-Amerika.
Sinds kort is ook de Nederlandse Spoorwegen een gebruiker van de Zepcam-producten en technologie.
 
 

Zepcam T1 Live small

De Zepcam T1 Live. 

 

 

 

 

 

 

NS

 

Zepcam is nu ook in gebruik bij de Nederlandse Spoorwegen

 

 

 

 

 

 

Constructie

 

 

Zepcam bewijst haar nut bij de uitvoering van grote projecten

 

 

 

Politie
 
 
 
Een onmisbaar hulpmiddel bij veel politiewerk.